XTAS Logo
mail Facebook
(c)
  Workshops

Heb je altijd al eens zelf een sieraad willen maken? Of heb je zin om met een groepje vriendinnen een creatieve avond te houden waarop je ook nog eens met een uniek zelfgemaakt sieraad naar huis gaat? Kom dan een workshop volgen bij Xtas! De workshop is uitermate geschikt voor groepen vriendinnen, maar kan bijvoorbeeld ook als bedrijfsuitje of vrijgezellenavond worden geboekt.

Het maximale aantal deelnemers per avond is 10 en de workshop wordt gegeven bij mij thuis of op locatie. Binnen Almere reken ik geen reiskosten.

Een workshop duurt ongeveer 2 tot 2,5 uur.
IMG_5649

Er zijn verschillende mogelijkheden:

  • Een enkele armband maken kost 10,00
  • Een ketting van normale lengte, 40 tot 45 cm. Deze kost 15,00
  • Een wikkelarmband met memorywire. Deze armbanden wikkel je een paar keer rond je pols. Deze armband kost 15,00
  • Twee enkele armbanden van normale lengte, of een dubbele armband van normale lengte. De kosten hiervan bedragen 15,00

Bij deze prijs is al het materiaal inbegrepen: het draad, de slotjes, de bedels en kralen. Ik gebruik alleen goede kwaliteit glaskralen, metalen kralen en mooie metallook kralen. Bij een workshop bij mij thuis zijn ook koffie, thee en wat lekkers bij de prijs inbegrepen.

Kerstster

Bij een groep kan iedereen kiezen voor het sieraad wat het beste bij haar past. Niet iedereen hoeft dus hetzelfde soort sieraad te maken.
Tijdens de workshop liggen er voldoende voorbeelden van verschillende soorten sieraden klaar om je te inspireren.
Er zijn veel verschillende technieken mogelijk, met verschillende moeilijkheidsgraden, voor zowel de beginner als voor de wellicht iets meer gevorderde deelnemer. Ervaring vooraf is niet nodig!

De workshops zijn uit te breiden met het maken van bijpassende oorbellen of bijvoorbeeld het maken van een ketting en een bijpassende armband.